Szabaduló szobák a Magicroomstól Vissza a szabadulószobákhoz

Csapatépítés

Szabadulószoba – a vicces csapatépítő játékok ideális helyszíne

A munkahelyi kollektívák összetartásának, a konfliktusmentes, bizalmi légkör megteremtésének és megőrzésének egyik elengedhetetlen eszköze a csapatépítés. Mivel a csapatépítés lényege a kooperáció elősegítése és fenntartása, mindenképp célszerű olyan tevékenységet választani hozzá, ahol a csapatmunka oldott hangulatban, jókedvűen zajlik, hiszen csakis a pozitív élmények erősíthetik meg az együttműködés, az egymás segítésének igényét. Egy szórakoztató, sok-sok nevetéssel megspékelt program óhatatlanul közelebb hozza egymáshoz a kollégákat, és egy kijutós játék alkalmával bizony sok-sok közös, vidám pillanatot élnek át a résztvevők – ezért is tökéletes választás a szabadulószoba a hatékony, célját elérő csapatépítéshez.

Vajon melyik a legjobb szabadulószoba a számotokra?

A Magic Rooms Escape Birodalom egyik legnagyobb előnye, hogy a tematikus szabadulószobák között minden csapat megtalálhatja azt, amelyik a legközelebb áll az ízlésvilágához, de bármelyikre is essék a választás, a lenyűgöző látványvilág és az ötletes feladatok garantálják, hogy az új generációs, korszerű szobákban egy ízig-vérig huszonegyedik századi kalandban legyen részetek. Ha felidéznétek a négy jóbarát őrületesen vicces ámokfutását, akkor a Másnaposok szabadulószobát ajánljuk, de ha inkább a mágusok világába csöppennétek bele, akkor a Varázslóiskola 1-2 a nektek való kijutós játék. A klasszikus űrkalandok rajongói a Csillagok háborúja, a borzongás szerelmesei pedig a Horror Kastély szabadulószobában teljesedhetnek ki, de a fordulatokban gazdag Jumanji és Karib-tenger Kalózai szoba is éppoly felejthetetlen, izgalmas élményeket rejteget.

A hatalmas területen kialakított, akár több helyiségből álló escape játékok catering szolgáltatással is kiegészülnek, ha igénylitek. Ismerjétek meg az egyes tematikus szobákat, foglaljatok időpontot, és csiszolódjatok össze egy emlékezetes közös élmény által – ha pedig kérdésetek van, keressetek minket elérhetőségeinken!

Menekülő szobák Budapesten gyerekeknek